Şüphesiz ki tatil deyince insanların aklına kafayı dinleyebilecekler sakin bir yer, biraz deniz, biraz güneş geliyor, ki bunları bulabileceğiniz birçok yer var. Fakat insanlar aynı zamanda beraberlerinde götürebilecekleri, paylaşabilecekleri bir deneyim arayışı içindeler ki, işte Kaş bu noktada diğer tüm sahil yerleşimlerinden ayrılıyor.




Arkasında yer alan dik kayalıkları, yukarılarında ormanlarla kaplı dağları, derin kanyonları, sahildeki durgun ve pırıl pırıl denizi ile Kaş aklınıza gelebilen birçok aktiviteyi bulabileceğiniz bir macera sporları merkezi. İsterseniz paragliding yapıp Kaş’ın muhteşem manzarasına yukarıdan bakın, isterseniz dağ bisikleti ile 3000 metrelik Akdağ’ın eteklerinden aşağılara doğru inanılmaz bir yolculuğa çıkın, SUP yaparken carettaların altınızdan geçişine tanık olun veya batık şehrin harabelerinin üzerinden kano ile geçin.




Erken yıllarda turizmle tanışan kısa sürede sadece Akdeniz’in değil Türkiye’nin macera sporları merkezi olur. Etrafını çevreleyen bu muhteşem coğrafya düşünüldüğünde, kürek çekerek, uçarak veya dalarak bölgeyi keşfetmek isteyen insanların çıkması da şaşırtıcı değil. Günümüzde Kaş’ta çeşitli aktivite imkanları sunan çok sayıda şirket bulunmakta. Doğa sporları severlerden, adrenalin tutkunlarına, plajda güneşlenmek isteyenlerden, tarih sevenlere kadar herkesi tatmin edecek bir şey var Kaş’ta. Bu güzel coğrafyayı başka açılardan görmek ve eve giderken yanınızda unutulmaz bir deneyim götürmek istiyorsanız sizi Kaş’a davet ediyoruz!





Thank You!