Kaş tatilinde yapılacak şeyler denildiğinde akla gelen ilk aktivite tüplü dalıştır. Türkiye'nin bir numaralı dalış merkezi olan Kaş Avrupa'da da sayılı dalış merkezlerinden birisidir. 

Denizin kayalık yapısından dolayı, kristal temizlikte masmavi sularda görüş mesafesi oldukça ileridir. Kaş'da dalış yapmak gerçekten ayrıcalıktır.


Kaş, tüm Akdeniz'in en popüler dalış merkezlerinden biridir ve iyi bir nedenle.

Bu berrak suların altında saklanan, kanyonlar, mağaralar, gemi enkazları, harabeler ve hayal edilemez deniz yaşamıyla dolu başka bir dünya bırakır.

Nisan-Ekim ayları arasında değişen dalış sezonu ile en yoğun sezon Haziran-Eylül aylarıdır, ancak ılık deniz sıcaklıkları yılın büyük bir bölümünde devam etmekle birlikte, dalmak için yanlış zaman yoktur.

Bölgedeki sayısız eğitimli dalış uzmanıyla, en yeni başlayanlar ve en deneyimli dalgıçlar için kurslar veya dalışlar bulacaksınız.

İlk kez dalgıçlar için bir eğitmen ile birebir temel dalışlar, Açık Deniz Dalış Kursumuzdan 4-8 haftalık Divemaster kursumuza kadar PADI kursları ve aralarında birçok özel kurs sunuyoruz.

Tüm kitapları ve materyalleri ve elbette tamamlandıktan sonra PADI sertifikalarınızı sağlıyoruz. Tüm beceri seviyeleri ve inanılmaz çeşitli sualtı ortamı için geniş bir kurs yelpazesi yaşayın.

Diving in Kaş

The first activity that comes to mind is scuba diving. Kas diving center based in Turkey, which is one of the central attractions of a diving center.


From the rocky structure of the sea, the visibility is far ahead in crystal clear blue waters. Diving in Kas is really a privilege.

Kas is one of most popular diving centers in all of the Mediterranean, and for good reason.

Hiding under these crystal clear waters lays a whole other world full of canyons, caves, shipwrecks, ruins, and unimaginable sea life.

With a diving season spanning from April to October, peak season is actually June to September, but with warm sea temperatures continuing for much of the year, there’s no wrong time to dive.

With countless trained diving professionals in the area, you’ll find courses or dives for the most beginner to the most experienced diver.

We offer basic dives done one on one with an instructor for first time divers, a full range of PADI courses from our Open Water Dive Course, to our 4-8 week Divemaster course, and lots of specialty courses in between.

We provide all books and materials, and of course your PADI certifications upon completion.

Come experience a wide range of courses for all skill levels and an amazing diverse underwater environment.









Thank You!